Ειδικά προγράμματα και ταχύρυθμη εκπαίδευση για μελλόνυμφους. Πολυτελής και άνετη αίθουσα χορού. Έμπειροι καθηγητές. Ειδικές τιμές για ζευγάρια. Διδάσκουμε όλους τους χορούς (ευρωπαϊκούς, λάτιν και ελληνικούς).

Όλα του γάμου δύσκολα . . .

. . . αλλά εμείς φροντίζουμε να μη χάσετε τα βήματα στην καλύτερη στιγμή της ζωής σας!

Γαμήλιος χορός – Χορογραφία γάμου για Μελλόνυμφους

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για μια εντυπωσιακή χορευτική εμφάνιση στα Χορογραφημένα Σενάρια για Μελλόνυμφους!

Γαμήλιος χορός

Ζήστε κι εσείς την έντονη συγκίνηση μιας επαγγελματικά χορογραφημένης εμφάνισης με εντυπωσιακή εκφραστικότητα και στυλ. Αποσπάστε ενθουσιώδη χειροκροτήματα και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας με την χορευτική σας δεινότητα!

Το Σκηνικό

Η χορογραφία γάμου θα «στηθεί», με την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων της σχολής μας, όπου διαθέτουμε ιδανικό χορευτικό περιβάλλον με κατάλληλο για χορό δάπεδο, εξελιγμένο ηχητικό εξοπλισμό, φωτιστικά εφέ και καθρέφτες, για πανοραμική απεικόνιση.

Η Μουσική κάλυψη

Πείτε μας πιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι και εμείς θα το χορογραφήσουμε, με άψογο επαγγελματικό στυλ, έτσι ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στους χορευτικούς σας στόχους – εσείς απλά θα τοποθετήσετε τον πήχη στο ύψος που θέλετε.

Να αναδείξει το νυφικό σας σε όλη του τη λάμψη μέσα από την κίνηση, το ρυθμό και το χορευτικό στυλ.

Δεν είστε σίγουροι ποιο τραγούδι να διαλέξετε για τον Πρώτο Χορό; Κάντε την επιλογή σας μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας με τα ωραιότερα τραγούδια.